MKBudgetCoaching.nl gebruikt cookies om site-verkeer te analyseren, er worden geen persoonlijke gegevens van u verzameld. Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met ons privacy beleid

Tarieven

Het klinkt heel tegenstrijdig, u heeft financiele zorgen maar moet iemand betalen om u hiermee te helpen. Heel begrijpelijk dat u dan wat terughoudend bent. Maar ik kan u verzekeren dat een budgetcoach zich snel terug verdiend. U leert namelijk bewuster om te gaan met geld en u krijgt meer inzicht in uw financien. Vooraf wordt gekeken of de kosten van de budgetcoach haalbaar zijn voor u. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u betaald voor iets wat u niets oplevert. Samen bekijken en bespreken we de mogelijkheden.

Een traject heeft een gemiddelde tijdsbesteding van 10 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie en wordt altijd in overleg vastgesteld.

Altijd een gratis intakegesprek
Vast uurtarief van €40,- excl BTW
Reiskostenvergoeding van €0,19 per km buiten Almelo

Andere mogelijkheden om de Budgetcoach te betalen

Via de werkgever

Als u door uw financiele zorgen minder productief bent, kan de werkgever soms bereidt zijn om (een deel van) de kosten te vergoeden. Dit klinkt gek maar in de praktijk gebeurt het regelmatig.

PGB

Er zijn mogelijkheden om de kosten voor een budgetcoach vergoedt te krijgen wanneer u een PGB ontvangt.

Zorgverzekeraar

Sommige zorgverzekeraars zien het nut van budgetcoaching, en zijn daardoor bereid om (een deel van) de kosten te vergoeden. Vraag uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

UWV

ook het UWV kan een budget vrij maken om de kosten geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Voor meer informatie neemt u het best even contact op met het UWV.