MKBudgetCoaching.nl gebruikt cookies om site-verkeer te analyseren, er worden geen persoonlijke gegevens van u verzameld. Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met ons privacy beleid

Wat doet een budgetcoach?

Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor mensen die het overzicht in hun financiële huishouding kwijt zijn. Een budgetcoach helpt mensen met financiele zorgen. Financiele zorgen die bijvoorbeeld zijn ontstaan door werkloosheid, scheiding, overlijden van de partner of een inkomensdaling. Een budgetcoach is echter geen schuldhulpverlener en zal dus ook nooit uw financiën beheren. Bij grote schulden zal altijd moeten worden doorverwezen.

Inzicht in uw financiën

Krijg weer inzicht in uw inkomsten en uitgaven, vaak ziet men door de bomen het bos niet meer.

Orde en structuur

Een budgetcoach helpt u om weer orde en structuur te bieden met uw financiën

Tips en advies

Krijg tips en persoonlijk advies m.b.t. inkomen, uitgaven, bezuinigen, betalingsregelingen, aflossen en uw administratie.

werkwijze

Stap 1

Gratis intakegesprek

hierin bespreken we in grote lijnen uw financiële situatie, wat uw wensen zijn en wat we van elkaar verwachten. Daarna gaan we kijken hoeveel ondersteuning en/of begeleiding u nodig heeft. De duur van een traject hangt af van uw persoonlijke situatie. Samen maken we hier duidelijke afspraken over. Als ik u kan begeleiden en u door mij geholpen wilt worden, wordt er een overeenkomst getekend en een dossier opgemaakt.

Stap 2

Budgetplan & coaching

Nadat we inzicht hebben in uw financiële situatie wordt er een budgetplan opgesteld. Deze nemen we samen nog een keer door. Daarna gaan we kijken of we meer inkomen kunnen genereren, kunnen bezuinigen en worden er doelen opgesteld die voor u haalbaar zijn en waar u zich prettig bij voelt. Deze doelen en de vorderingen daarvan worden bijgehouden in een schema.

Stap 3

Evaluatie

Natuurlijk hoor ik graag van u hoe u de begeleiding/ ondersteuning ervaren heeft, of er nog verbeterpunten zijn en of u zich geholpen en gehoord voelt. Samen gaan we hier nog even voor zitten.

Stap 4

Nazorg

2 maanden na de laatste afspraak neem ik telefonisch contact met u op om te horen hoe het met u gaat. Mocht u in de tussentijd of daarna nog behoefte hebben aan hulp, dan kunt u altijd bij mij terecht.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Telefonisch bereikbaar van ma-vr 9:00-17:00

U kunt via dit formulier gemakkelijk en vrijblijvend een intakegesprek met mij regelen. Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op of stel uw vraag via de mail.