MKBudgetCoaching.nl gebruikt cookies om site-verkeer te analyseren, er worden geen persoonlijke gegevens van u verzameld. Door verder te gaan op deze site gaat u akkoord met ons privacy beleid

Hulp nodig met uw belasting?

Het invullen van de belastingaangifte wordt veelal digitaal gedaan. Het is nog wel mogelijk om een papieren exemplaar in te vullen maar deze moet u eerst opvragen. U kunt uw belastingaangifte vanaf 1 maart invullen maar tenminste voor 1 mei tenzij u om uitstel hebt gevraagd. MK Budgetcoaching zorgt ervoor dat uw aangifte correct wordt ingevuld, de aftrekposten optimaal benut worden en dat uw aangifte op tijd wordt ingediend. Voor hulp met uw belastingaangiften kunt u denken aan het volgende:

Voorlopige aanslagen
Aangifte inkomstenbelasting
Aanvragen van toeslagen
Fiscaal partnerschap
Bezwaar- en beroepschriften
Aanvragen van formulieren

Wat heeft u nodig voor uw belastingaangifte?

Item 1

DigiD

Om uw belastingaangifte te kunnen doen heeft u uw DigiD en dat van uw partner indien van toepassing nodig.

Item 2

BSN

Uw burgerservicenummer (BSN) en indien van toepassing het BSN van uw partner en kinderen.

Item 3

Bank

Ook heeft u uw bankrekeningnummer nodig.

Item 4

Jaaropgaven

U moet uw jaaropgaven van het voorgaande jaar bij elkaar zoeken, eventuele overige inkomsten zoals bijvoorbeeld een partneralimentatie hoort daar ook bij.

Item 5

Jaaroverzicht

Jaaroverzichten van uw bankrekening, spaarrekening en eventuele beleggingsrekeningen. -Houd ook de overzichten van uw kinderen bij de hand.

Item 6

WOZ waarde woning

Deze kunt u vinden op uw WOZ-beschikking. Bij de belastingaangifte gebruikt u de WOZ- waarde met de peildatum 1 januari van het vorige jaar.

Item 7

Aftrekposten

Een overzicht van aftrekposten, zoals zorgkosten die u niet vergoed heeft gekregen en giften. Kijk hiervoor ook eens op de site van de Belastingdienst.

Item 8

Leningen en schulden

Jaaroverzicht van uw hypotheek en/of leningen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Telefonisch bereikbaar van ma-vr 9:00-17:00

U kunt via dit formulier gemakkelijk en vrijblijvend een intakegesprek met mij regelen. Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op of stel uw vraag via de mail.